. .

The page is printed

Informacinis pranešimas

Schenker UAB - 20 metų Lietuvoje!

Jubiliejaus proga organizuotas klientų, partnerių ir įmonės darbuotojų susitikimas Vilniaus Rotušėje, gegužės 11-ąją, įvyko, atnešęs mums daug džiaugsmo.

Tikimės, pradžiuginęs ir jus. Dėkojame visiems, kurie rado valios nustumti į šoną (nors trumpam) darbus, kuriems visada pabaigos nematyti - ir pagerbti mus savo dalyvavimu. Aciū ir nedalyvavusiems, bet prisiminusiems. Neatvykusiems, bet atsiuntusiems žinutes su šviesiais linkejimais. Iki šio naujienlaiškio pasirodymo buvo laiko pasitikrinti patirtų įspūdžių tvarumą. Dedame dar vieną galutinį įvykusios šventės akcentą - skelbiame apie jį mūsų naujienlaiškyje Nr.28 ir įmonės tinklapyje „prikabiname“ simbolinį skaičių - 20 - nuotraukų su įamžintomis šventės akimirkomis. O po vasaros atostogų kviečiame užsukti į mūsų įmonės biblioteką, kurioje drauge peržvelgsime už jūsų padovanotus „Vagos“ čekius nupirktas knygas mūsų profesiniam tobulėjimui skatinti. Laukiame atsiliepimų apie renginio Vilniaus Rotušėje metu pristatytus ir jums įteiktus leidinius - mūsų naująjį įmonės bukletą ir knygą su pastebėjimais logistikos pirkėjams ir sėkmės kortomis. Tikimės, kad bus daug sėkmės kirčių su Schenker logistikos korta.

.

Paskutinis aktyvavimas.: 07.05.2017