. .

The page is printed

Visai Europai skirto produkto paleidimas

DB Schenker sujungia 38 valstybes vienu Krovinių sistemos tinklu

Nauji kelių transporto produktai ir tinklas sujungia 38 Europos valstybėse veikiančius 430 DB Schenker padalinius • Visoje Europoje pristatomas aukštas našumas ir naujas produktas

Greitesnis apsikeitimas prekėmis Europoje: DB Schenker – integruotų transporto ir logistikos paslaugų teikėjas – toliau stiprina savo kelių transporto tinklą Europoje ir pristato du naujus visai Europai skirtus krovinių sistemos produktus.

Visi Europos verslo centrai nuo šiol bus sujungti tarpusavyje kasdieniais ryšiais. Tai paskatins greitesnį prekių paskirstymą ir didesnį Europos įmonių produktų vežimo lankstumą. Be to, klientai dabar galės pasirinkti iš dviejų paprastai naudojamų ir visoje Europoje standartizuotų produktų:
DB SCHENKERsystem ir DB SCHENKERsystem premium.

-       DB SCHENKERsystem yra geriausias sprendimas, jei įmonės nori greitai ir patikimai pervežti savo krovinį Europoje; tai yra mūsų naujas standartinis produktas,- sako DB Schenker vykdantysis viceprezidentas ir Kelių transporto skyriaus vadovas Christian Drenthen. – Jei jums svarbus greitis, DB SCHENKERsystem premium yra naujas sprendimas Europos įmonėms: klientai galės naudotis greičiausiu kelių tinklu ir geriausiu patikimumu pramonės srityje. Mes garantuojame aukštą kokybę!

Be to, 430 kelių transporto taškų 38 Europos valstybėse apjungiantis tinklas su modernia produkcijos sistema yra sukurtas siekiant patenkinti augančią tarptautinių krovinių vežimo paklausą. Dėl to žymiai sutrumpės užsakymo įvykdymo laikas tarp didžiųjų Europos verslo centrų; kai kuriais atvejais užsakymo įvykdymo laikas bus trumpesnis nei 24 valandos.

-       Mes kuriame Europą be sienų kelių transportui vis labiau susijusios Europos ekonomikos aplinkoje su augančiais laiku įvykdomų užsakymų reikalavimais, - pasakoja Christian Drenthen. – Džiaugiamės, kad trumpesnis užsakymo įvykdymo laikas suteikia mums galimybių didinti mūsų klientų produktyvumą ir našumą.

300 000 krovinių per dieną Europos įmonėms

Integruotų transporto ir logistikos paslaugų teikėjas sukūrė kasdienių krovinių linijų ryšius tarp visų didžiųjų Europos miestų. Būdamas didžiausias kelių transporto paslaugų teikėjas, DB Schenker gali konsoliduoti krovinius, o naujos platformos strategijos naudojimas leidžia įmonei žymiai sumažinti vežimo laiką ir tuo pačiu CO2 emisiją. Daugiau nei 20 000 naujo visos Europos grupinių krovinių tinklo darbuotojų padeda Europos įmonėms vykdyti verslą tarpusavyje. Šie darbuotojai per dieną aptarnauja apie 300 000 krovinių ir daugiau nei 30 000 gabenamų krovinių linijų per savaitę. Modernios sekimo technologijos dėka, kiekvieno krovinio vieta gali būti stebima iš bet kurios vietos ir bet kuriuo laiku.

Krovinių sistema

Logistikoje Krovinių sistema reiškia visas prekes, kurios gali būti pakraunamos kaip atskiri vienetai – pvz. dėžės, medinės dėžės, mechanizmais ar gamyklų komponentais pakrauti padėklai, kabeliai, popierius, lakštinio metalo ritiniai ir ritės bei statinės. DB Schenker linijinių krovinių ir centrų tinklas plečiamas visame Europos žemyne. Tai reiškia, kad visos transporto priemonės yra naudojamos pilnu pajėgumu ir pačiu našiausiu būdu.

Paskutinis aktyvavimas.: 05.09.2017

Apžvalga